Versterkende voeding

Zorgbehoevenden hebben vaak nood aan ondersteuning bij het slikken en kauwen. Daarom ontwikkelden wij speciaal voor hen TOPS Multi-Start: smaakvolle, zachte en versterkende voeding die bijdraagt aan een betere gezondheid en meer levenskwaliteit.

Tops - Versterkende Maaltijden

Nutritioneel gebalanceerd

Wanneer het slikken en kauwen moeilijker wordt, is het voor sommige mensen een uitdaging om aan hun dagelijkse nutritionele behoeften te voldoen. Onze versterkende voeding biedt dan uitkomst. TOPS Multi - Start werd ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundigen. Elke portie is een complete maaltijd en een bron van vezels en eiwitten. Bovendien is TOPS Multi - Start arm aan verzadigde vetzuren**.

Vezels zijn belangrijk voor zorgbehoevenden omdat ze de darmwerking gunstig beïnvloeden en helpen in de preventie van verschillende ziekten, waaronder hartaandoeningen, diabetes en darmkanker. Eiwitten geven het lichaam de nodige bouwstenen om zo de spieropbouw te verhogen en de afname in spiermassa te verminderen.

De ingrediënten van TOPS Multi - Start worden steeds in exacte, klinisch* geteste hoeveelheden verwerkt tot een, op natuurlijke wijze, uitgebalanceerde maaltijd. Elke portie heeft zo de voedingswaarde van ongeveer drie belegde boterhammen.

*Klinisch getest voor mensen met dementie en slikproblematiek
**met uitzondering van Multi-Start Chocolade.

TOPS-Versterkende Maaltijden

Zachte voeding voor een prettige eetervaring

TOPS Multi – Start is ontwikkeld voor personen met kauw- en slikproblemen. Op basis van de resultaten van 20 jaar onderzoek werd vastgesteld wat de ideale textuur is van een maaltijd. Op deze manier kunnen mensen die moeite hebben bij het slikken en kauwen maximaal ondersteund worden*. TOPS Multi - Start is daardoor makkelijker te eten en verbetert de levenskwaliteit én gezondheid.

Zuivelproducten zijn de basis van onze zachte voeding. Door de toevoeging van gemalen beschuit heeft het product echter een stevigere textuur, waardoor het slikken en kauwen makkelijker wordt.

Onderzoek in zorgcentra toont aan dat zorgbehoevenden die TOPS Multi - Start krijgen meer en vlotter eten, wat kan bijdragen aan gewichtstoename. Bovendien zorgt TOPS Multi - Start ervoor dat er meer ruimte komt voor sociale interactie tussen de verzorger en de zorgbehoevende.

*Klinisch getest voor mensen met dementie en slikproblematiek.

Topscare - Aardbeien

Verse en smaakvolle ingrediënten

Zorgbehoevenden met slik- en kauwproblemen krijgen vaak een geprakte maaltijd aangeboden. Tops Nutrition for Care wil in samen werking met Thomas More een smaakvoller alternatief voor hen ontwikkelen. TOPS Multi - Start wordt daarom bereid met verse ingrediënten zodat eten weer een belevingsmoment wordt om naar uit te kijken.

Momenteel is TOPS Multi - Start verkrijgbaar in de smaken banaan, aardbei, abrikoos-appel, speculoos en chocolade.

De versterkende maaltijden worden bereid door een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van kant-en-klare maaltijden. Hierdoor kunnen wij een constante kwaliteit garanderen. Alle porties worden ultrakort verhit zodat ze perfect bewaard kunnen worden. De maaltijden worden verpakt in handige eenpersoonsporties en gekoeld geleverd. Bewaar ze na ontvangst dus ook in de koelkast. Omdat de maaltijden vers zijn, moeten ze na opening direct geconsumeerd worden.

Wetenschappelijk onderbouwd

Voor de ontwikkeling van TOPS Multi - Start werken we samen met verschillende kennisinstellingen (universiteiten, apothekers, ...) maar ook zorgcentra, diëtisten en logopedisten. Deze samenwerking garandeert een wetenschappelijk onderbouwde maaltijd, die tegelijk ook smaakvol is en bijdraagt tot een betere levenskwaliteit. Meer over onze partners

Bestel TOPS Multi - Start

TOPS Multi - Start is dé maaltijdoplossing voor zorgbehoevenden. Om te voorkomen dat maaltijden eentonig worden bieden we TOPS Multi - Start bovendien aan in verschillende verrassende smaken.

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website