Versterkende voeding

Zorgbehoevenden hebben vaak nood aan ondersteuning bij het slikken en kauwen. Daarom ontwikkelden wij speciaal voor hen TOPS Multi-Start: smaakvolle, zachte en versterkende voeding die bijdraagt aan een betere gezondheid en meer levenskwaliteit.

TOPS-Versterkende Maaltijden

Verse maaltijden

Bij slik- en kauwproblemen krijgen zorgbehoevenden nu vaak een geprakte maaltijd aangeboden. Wij willen een smaakvoller alternatief voor hen ontwikkelen. TOPS Multi-Start wordt daarom bereid met verse ingrediënten. De maaltijden hebben een aangename textuur en een evenwichtige samenstelling.

De versterkende maaltijden worden bereid door een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van kant-en-klare maaltijden. Hierdoor kunnen wij een constante kwaliteit garanderen. Alle porties worden ultrakort verhit zodat ze perfect bewaard kunnen worden.

De maaltijden worden verpakt in handige eenpersoonsporties en gekoeld geleverd. Bewaar ze na ontvangst dus ook in de koelkast. Omdat de maaltijden vers zijn, moeten ze na opening direct geconsumeerd worden.

U kan de maaltijden online bestellen via onze webshop.

Topscare - Aardbeien

Smaakvolle ingrediënten

Slikken en kauwen is voor zorgbehoevenden vaak een hele uitdaging. Omdat eten voor hen moeizaam gaat, hebben ze zachte voeding nodig die veel energie geeft. TOPS Multi - Start heeft een aangepaste textuur, waardoor het slik- en kauwproces ondersteund wordt. Zo kan er makkelijker in de nodige voedingsstoffen worden voorzien.

Al onze maaltijden worden bereid met verse, smaakvolle ingrediënten, zodat eten weer een belevingsmoment wordt om naar uit te kijken.

Momenteel is TOPS Multi -Start verkrijgbaar in de smaken banaan, aardbei, abrikoos-appel, speculoos, vanille, chocolade en spek met eieren.

Een prettige eetervaring

De samenstelling van TOPS Multi - Start werd klinisch getest* in een groot aantal zorgcentra. Onze versterkende voeding heeft een aangepaste textuur, waardoor het slikken en kauwen makkelijker wordt. Hierdoor wordt de maaltijd weer een prettig moment voor zowel de zorgbehoevende als de verzorger.

*Klinisch getest voor mensen met dementie en slikproblematiek.

Tops - Versterkende Maaltijden

Nutritioneel gebalanceerd

Wanneer het slikken en kauwen moeilijker wordt, is het voor sommige mensen moeilijk om aan hun dagelijkse nutritionele behoeften te voldoen. Onze versterkende voeding biedt dan uitkomst. TOPS Multi - Start werd ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundigen. Elke portie is een complete maaltijd en een bron van vezels en eiwitten. Bovendien is TOPS Multi - Start arm aan verzadigde vetzuren.

Vezels zijn belangrijk voor zorgbehoevenden omdat ze de darmwerking gunstig beïnvloeden en helpen in de preventie van verschillende ziekten, waaronder hartaandoeningen, diabetes en darmkanker. Eiwitten geven het lichaam de nodige bouwstenen om zo de spieropbouw te verhogen en de afname in spiermassa te verminderen.

De ingrediënten van TOPS Multi - Start worden steeds in exacte, klinisch geteste hoeveelheden verwerkt tot een, op natuurlijke wijze, uitgebalanceerde maaltijd. Elke portie heeft zo de voedingswaarde van ongeveer 4 belegde boterhammen.

Beschuiten - Topscare

Zachte voeding met een aangename textuur

Voor zorgbehoevenden is het eten van een eenvoudige maaltijd vaak een uitdaging. Daarom ontwikkelden wij TOPS Multi - Start: verse, versterkende voeding met een evenwichtige samenstelling en een aangename textuur, die het makkelijker slikken en kauwen ondersteunt.

Zuivelproducten zijn de basis van onze zachte voeding. Door de toevoeging van gemalen beschuit heeft het product echter een stevigere textuur, waardoor het slikken en kauwen makkelijker wordt.

Onderzoek in zorgcentra toont aan dat zorgbehoevenden die TOPS Multi - Start krijgen meer en vlotter eten, wat kan bijdragen aan gewichtstoename. Bovendien zorgt TOPS Multi - Start ervoor dat er meer ruimte komt voor sociale interactie tussen de verzorger en de zorgbehoevende.

Wetenschappelijk onderbouwd

Voor de ontwikkeling van TOPS Multi - Start werken we samen met verschillende kennisinstellingen (universiteiten, apothekers, ...) maar ook zorgcentra, diëtisten en logopedisten. Deze samenwerking garandeert een wetenschappelijk onderbouwde maaltijd, die tegelijk ook smaakvol is en bijdraagt tot een betere levenskwaliteit.

Meer over onze partners

Bestel TOPS Multi - Start

TOPS Multi - Start is dé maaltijdoplossing voor zorgbehoevenden. Om te voorkomen dat maaltijden eentonig worden bieden we TOPS Multi - Start bovendien aan in verschillende verrassende smaken.

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website