Hoe bestellen

TOPS Multi - Start is dé maaltijdoplossing voor mensen waarbij slikken en kauwen moeilijker gaat en die nood hebben aan versterking. Onze maaltijden zelf proberen? Dat kan heel eenvoudig; hieronder leggen we stap voor stap uit hoe de bestelling in zijn werk gaat.

Een pakket met 8, 16 of 24 porties

We leveren TOPS Multi - Start in pakketten met 8, 16 of 24 porties.  Het is ook mogelijk om een wekelijks terugkerende bestelling te plaatsen. We bezorgen dan, gedurende een door u geselecteerde periode, elke week een pakket bij u. De verzending is bovendien gratis.

Topscare hoe bestellen

Kies de smaken

Kies zelf de smaken in het pakket. Wilt u voor elke dag van de week een andere smaak of is er een duidelijke favoriet? Momenteel is TOPS Multi - Start verkrijgbaar in de smaken banaan, aardbei, abrikoos-appel, speculoos en chocolade.

TOPS-Versterkende Maaltijden

Kies de leverdatum

Het systeem genereert automatisch de eerst mogelijke leverdata. U kiest zelf de leverdatum die u past. Heeft u een herhaalbestelling geplaatst? Dan wordt uw pakket elke woensdag bezorgd.

Bij levering zijn de TOPS Multi - Start maaltijden nog 21 dagen houdbaar. Bewaar de maaltijden steeds gekoeld bij maximum 7°C.

TOPS-Versterkende Maaltijden

Geniet van TOPS Multi - Start

Met onze maaltijden willen we de gezondheid en levenskwaliteit van zorgbehoevenden verbeteren. We hopen dat het smaakt en horen graag wat u van de maaltijden vindt.

Hoe bestellen?

TOPS Multi - Start heeft een aangepaste textuur waardoor ze het slikken en kauwen vergemakkelijken. Hierdoor zijn onze verse maaltijden dé oplossing voor mensen met nood aan versterking. Onze maaltijden proberen? Volg dan de onderstaande stappen om een pakket te bestellen.

 1. Kies een pakket

  We leveren TOPS-Versterkende Maaltijden in pakketten van 8, 16 of 24 porties.

 2. Kies de smaken

  Selecteer zelf welke smaken u in het pakket wilt.

 3. Kies een leverdatum

  Het systeem genereert automatisch de eerst mogelijke leverdata. U kiest zelf de leverdatum die u past.

 4. Geniet van de maaltijden

  We hopen dat het smaakt.

Veelgestelde vragen

Vragen over onze versterkende maaltijden? Wij helpen u graag verder. Hieronder vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

 • Ik heb mijn pakket niet ontvangen, wat moet ik doen?

  Is uw pakket niet bezorgd op de afgesproken leverdatum? Neem dan contact op met info@topscare.com.

 • Binnen hoeveel dagen worden TOPS Multi – Start bezorgd?

  Het systeem genereert automatisch de eerst mogelijke leverdata van uw TOPS maaltijden. U kiest vervolgens zelf de leverdatum die u past. De levering gebeurt telkens op woensdag.

 • Hoeveel kost de levering van TOPS Multi – Start?

  Bij een bestelling van 8, 16 of 24 maaltijden is de levering gratis. Het is ook mogelijk om een herhaalbestelling te plaatsen. We bezorgen dan, gedurende een door u geselecteerde periode, elke week een pakket bij u. De maaltijden zijn bij levering 21 dagen houdbaar. Meer informatie vindt u terug op https://nl.shop.topscare.com/.

Bekijk alle vragen

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website