Veelgestelde vragen

Vragen over onze versterkende maaltijden? Wij helpen u graag verder. Hieronder vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

 • Wat zijn de voedingswaarden van TOPS Multi – Start?

  Alle informatie over de voedingswaarden van onze TOPS Multi – Start vindt u hier:
  www.topscare.com/voedingswaarden.

 • Ik heb mijn pakket niet ontvangen, wat moet ik doen?

  Is uw pakket niet bezorgd op de afgesproken leverdatum? Neem dan contact op met info@topscare.com.

 • Binnen hoeveel dagen worden TOPS Multi – Start bezorgd?

  Het systeem genereert automatisch de eerst mogelijke leverdata van uw TOPS maaltijden. U kiest vervolgens zelf de leverdatum die u past. De levering gebeurt telkens op woensdag.

 • Hoeveel kost de levering van TOPS Multi – Start?

  Bij een bestelling van 7, 14 of 21 maaltijden is de levering gratis. Het is ook mogelijk om een herhaalbestelling te plaatsen. We bezorgen dan, gedurende een door u geselecteerde periode, elke week een pakket bij u. De maaltijden zijn bij levering 21 dagen houdbaar. Meer informatie vindt u terug op https://nl.shop.topscare.com/.

 • Ik heb diabetes, kan ik TOPS Multi – Start eten?

  Onze Multi – Start maaltijden zijn allemaal samengesteld op basis van natuurlijke producten. Deze producten bevatten koolhydraten. Daarom adviseren wij personen met diabetes om de Multi – Start enkel te gebruiken in overleg met de arts.

  Smaak

  Koolhydraten (g)

  Koolhydraatruilwaarden

  Aardbei

  35

  3

  Banaan

  39

  3

  Abrikoos-appel

  35

  3

  Vanille

  51

  4

  Chocolade

  49

  4

  Speculoos

  49

  4

 • Ik ben lactose-intolerant, kan ik TOPS Multi – Start eten?

  TOPS Multi – Start zijn niet geschikt voor mensen met lactose-intolerantie. We werken echter aan lactosevrije maaltijden. Op de hoogte blijven? Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief

 • Voor wie zijn TOPS Multi – Start geschikt?

  TOPS Multi – Start hebben een aangepaste textuur die het makkelijker slikken en kauwen ondersteunt en zijn specifiek ontwikkeld voor mensen met nood aan versterking. De maaltijden werden klinisch getest bij mensen met dementie waarbij het slikken en kauwen moeilijker gaat.

 • Waarmee is de textuur van TOPS Multi – Start vergelijkbaar?

  TOPS Multi – Start zijn gemaakt op basis van zuivelproducten zoals plattekaas, melk of ei. Door de toevoeging van gemalen beschuit heeft het product echter een specifieke textuur. De maaltijd is egaal en heeft een kenmerkende smaak door toevoeging van smaakcomponenten zoals fruit, chocolade of speculaas.

 • Ik heb een notenallergie, kan ik TOPS Multi – Start eten?

  TOPS Multi – Start bevatten geen noten. De maaltijden worden echter wel bereid in een bedrijf waar ook aardnoten en andere noten verwerkt worden.

 • Hoe lang zijn TOPS Multi – Start houdbaar?

  TOPS Multi – Start zijn bij levering nog 21 dagen houdbaar. Gekoeld bewaren bij maximum 7°C. Na openen, direct consumeren.

Bekijk alle vragen

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website