Veelgestelde vragen

Vragen over onze versterkende maaltijden? Wij helpen u graag verder. Hieronder vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

 • Wat zijn de voedingswaarden van TOPS-Versterkende Maaltijden?

  Alle informatie over de voedingswaarden van onze versterkende maaltijden vindt u hier:
  www.topscare.com/voedingswaarden.

 • Ik heb mijn pakket niet ontvangen, wat moet ik doen?

  Is uw pakket niet bezorgd op de afgesproken leverdatum? Neem dan contact op met info@topscare.com.

 • Binnen hoeveel dagen worden TOPS-Versterkende Maaltijden bezorgd?

  Het systeem genereert automatisch de eerst mogelijke leverdata van uw Tops maaltijden. U kiest vervolgens zelf de leverdatum die u past.

 • Hoeveel kost de levering van TOPS-Versterkende Maaltijden?

  Bij een bestelling van 14 maaltijden is de levering gratis. Voor het bezorgen van een pakket met 7 maaltijden betaalt u € 6 leveringskosten. Deze kosten zijn al in de prijs van het pakket opgenomen.

  Het is ook mogelijk om een herhaalbestelling te plaatsen. We bezorgen dan, gedurende een door u geselecteerde periode, elke week een pakket bij u. Bij een herhaalbestelling van een pakket met 7 maaltijden betaalt u voor elke bezorging € 6 leveringskosten. Bij een herhaalbestelling voor een pakket met 14 maaltijden vallen deze leveringskosten weg. De maaltijden zijn bij levering 21 dagen houdbaar.

 • Ik heb diabetes, kan ik TOPS-Versterkende Maaltijden eten?

  TOPS-Versterkende Maaltijden zijn niet geschikt voor mensen met diabetes. We werken momenteel aan maaltijden die ook geschikt zijn voor diabetici. Op de hoogte blijven? Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief.

 • Ik ben lactose-intolerant, kan ik TOPS-Versterkende Maaltijden eten?

  TOPS-Versterkende Maaltijden zijn niet geschikt voor mensen met lactose-intolerantie. We werken echter aan lactosevrije maaltijden. Op de hoogte blijven? Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief

 • Voor wie zijn TOPS-Versterkende Maaltijden geschikt?

  TOPS-Versterkende Maaltijden hebben een aangepaste textuur die het makkelijker slikken en kauwen ondersteunt en zijn specifiek ontwikkeld voor mensen met nood aan versterking. De maaltijden werden klinisch getest bij mensen met dementie waarbij het slikken en kauwen moeilijker gaat.

 • Waarmee is de textuur van TOPS-Versterkende Maaltijden vergelijkbaar?

  TOPS-Versterkende Maaltijden zijn gemaakt op basis van zuivelproducten zoals plattekaas, melk of ei. Door de toevoeging van gemalen beschuit heeft het product echter een specifieke textuur. De maaltijd is egaal en heeft een kenmerkende smaak door toevoeging van smaakcomponenten zoals fruit, chocolade of speculaas.

 • Ik heb een notenallergie, kan ik TOPS-Versterkende Maaltijden eten?

  TOPS-Versterkende Maaltijden bevatten geen noten. De maaltijden worden echter wel bereid in een bedrijf waar ook aardnoten en andere noten verwerkt worden.

 • Hoe lang zijn TOPS-Versterkende Maaltijden houdbaar?

  TOPS-Versterkende Maaltijden zijn bij levering nog 21 dagen houdbaar. Gekoeld bewaren bij maximum 7°C. Na openen, direct consumeren.

Bekijk alle vragen

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website